F.C.L engineering este o intrepridere care se prezinta pe piata ca si o constructoare de masini pentru aplicarea etichetelor autoadezive si a sistemelor pentru aplicarea sleever cu tunel de termoretractie.
Positie atinsa in multi ani de cercetare si aplicare de solutii tehnologice insemnand asistenta oferita cu disponibilitate si flexibilitate exigentelor clientilor nostri.
Alimentare, chimice, farmaceutice, cosmetice nu exista produs ambalat care sa nu necesite sa fie decorat,sigilat, marcat din motiv de vanzare sau de gestiune in general, iar raspunsul  este o eticheta aproape intotdeauna autoadeziva sau o infoliere sleeve.

Productia masinilor noastre este dezvoltata in sediul de la Bagnolo Cremasco din provincia  Cremona, echipat adecvat pentru realizarea doar in cadrul intern al companiei a tuturor fazelor de lucru. Aceasta pemite lui F.C.L. sa intervina direct conform exigentelor clentului.
Proiectarea efectuata in cadrul intern al companiei dupa o atenta analiza a functiilor si performantelor cerute in cursul diverselor faze ale operatiunii de ambalare propune in fiecare an noi solutii flexibile care raspund nevoilor uzinelor utilizatoare datorita masinilor modulare si peronalizabile conform exigentelor specific ale diferitelor sectoare industriale.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.